Peter R. de Vries

Misdaadverslaggever


Nieuws

De Vries & Kasem Advocaten

In oktober 2017 is De Vries mede-initiatiefnemer geweest van de oprichting van het kantoor De Vries & Kasem Advocaten in Amsterdam.
Peter R. de Vries is tot eind mei 2020 algemeen directeur van dit advocatenkantoor. Zijn zoon Royce is als advocaat aan het kantoor verbonden. Klik hier voor de site van De Vries & Kasem Advocaten.

website

Hans Bakker

De chauffeur van Joris Demmink

Hij is nu 69 jaar en gepensioneerd. Achterovergekamd grijs haar. Een bril. Een alerte oogopslag. Een onmiskenbaar Haags accent. Door zijn handen laat hij brieven, krantenknipsels en documenten glijden over ‘De Affaire’. De Affaire was zijn ‘baas’. Hans Bakker was bij het ministerie van Justitie tussen 1992 en 1996 de chauffeur van onder meer top-ambtenaar Joris Demmink. 

lees meer

De R van rebel

Van kruimeldief tot crimefighter

Het boek ‘de R van rebel’ bevat het openhartige en nooit eerder vertelde verhaal van de turbulente jeugd van misdaadverslaggever Peter R. de Vries. Hij maakt in dit boek een eerlijke ‘reconstructie’ van de ‘misdaden’ die hij als jonge tiener heeft gepleegd. Peter laat zien hoe hij zichzelf overwon en terug op het rechte pad kwam; van kruimeldief tot crimefighter.

lees meer

 


Twitter

  © Peter R. de Vries | credits